TRAITEUR BEET

TRAITEUR BEET Lekker en vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 112 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Traiteur Beet. Meer weten? Ontdek meer

6 jul 2022 om 16:47 Fantastisch eten! Maar de bezorgtijd: Ik geef aan dat ik mijn bestelling om half acht wil ontvangen, staat de bezorger om vijf over zeven voor de deur. Gelukkig was ik net thuis. Maar ik geef toch niet voor niets een tijd op?
16 mrt 2022 om 12:30 Andijvie-stamppot is flauwe hap met een gort droge gehaktbal. Viel me echt tegen
12 mrt 2022 om 16:40 Smakeloos en droog ingrediënten lijken niet vers.
26 feb 2022 om 22:58 Complimenten! De weekspecial was verrukkelijk!
28 jan 2022 om 0:12 Erger dan vliegtuig maaltijd, kleine bak met penne met een tros mini tomaten voor €17, belachelijk
18 jan 2022 om 17:48 Het broodje gerookte zalm was niet zo lekker en daarbij ook erg duur en klein. Mocht de prijs lager zijn dan is het het waard maar voor deze prijs niet aan te raden.
8 jan 2022 om 9:26 Ordered weekly special which according to the website menu was supposed to be pasta pesto and received meat with roasted potatoes instead. Still tasty but extracting one star for this mismatch. Delivery also took good over an hour.
13 dec 2021 om 19:44 Het eten was weer heerlijk maar kwam helaas wel veel later dan gevraagd. Dat kwam vooral omdat het nog net klaar was. Gevraagd om te bezorgen om half 6 op ons kantoor maar het was er pas om kwart voor 6 waardoor collega's pas na hun afspraken konden
13 nov 2021 om 11:17 Vrukluk!