TRAITEUR BEET

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 119 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Traiteur Beet. Meer weten? Ontdek meer

23 sep 2022 om 19:40 Heel lekker! Stevig meergranenbroodje en goede verse producten. Aanrader!
14 sep 2022 om 8:37 Soep is soepje, machtige dikke drap. Stokbroodje zeer speciaal lekker met kruidenboter, yummie. Stop eten te verwarmen in een microwaving
16 aug 2022 om 9:11 Lekker salade en broodje.
6 jul 2022 om 16:47 Fantastisch eten! Maar de bezorgtijd: Ik geef aan dat ik mijn bestelling om half acht wil ontvangen, staat de bezorger om vijf over zeven voor de deur. Gelukkig was ik net thuis. Maar ik geef toch niet voor niets een tijd op?
16 mrt 2022 om 12:30 Andijvie-stamppot is flauwe hap met een gort droge gehaktbal. Viel me echt tegen
12 mrt 2022 om 16:40 Smakeloos en droog ingrediënten lijken niet vers.
26 feb 2022 om 22:58 Complimenten! De weekspecial was verrukkelijk!
28 jan 2022 om 0:12 Erger dan vliegtuig maaltijd, kleine bak met penne met een tros mini tomaten voor €17, belachelijk
18 jan 2022 om 17:48 Het broodje gerookte zalm was niet zo lekker en daarbij ook erg duur en klein. Mocht de prijs lager zijn dan is het het waard maar voor deze prijs niet aan te raden.
8 jan 2022 om 9:26 Ordered weekly special which according to the website menu was supposed to be pasta pesto and received meat with roasted potatoes instead. Still tasty but extracting one star for this mismatch. Delivery also took good over an hour.